Gastenboek

12 berichten op 3 pagina's
Nieuw bericht toevoegen aan gastenboek
Mark Linkels
13-10-20 21:08:17
Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk! De situatie waarin gewerkt moest worden was niet ideaal doordat de muur moeilijk toegankelijk is. Robert was echt de ideale man voor deze klus! Communicatie met Robert was prettig, afspraak is afspraak, elke dag wordt alles netjes achtergelaten en wanneer de klus klaar is wordt alles keurig achtergelaten! Kortom wij zeer tevreden over het eindresultaat en zijn blij geweest met Robert voor deze klus! Robert bedankt!
Orlando Aprigliano
06-07-20 22:10:03
Nadat Robert verleden jaar het huis van onze buurtjes onderhanden heeft genomen met verbluffend mooi resultaat, ziet ook ons huis er nu heel mooi en netjes weer uit, als nieuw. Robert is een vakman en werkt secuur en netjes, ruimt de boel op en zeemt na afloop ook nog de ramen. Bedankt Robert je bent een topper. Groetjes uit Groenekan
Niels xxxx
22-05-20 14:37:40
We zijn zeer tevreden over het werk van Robert. Hij communiceert goed en snel, werkt zeer netjes en hard, vraagt een eerlijke prijs en laat alles netjes achter (inclusief de ramen en de dakrand). Bovendien gaat hij prima om met additionele vragen / toevoegingen en zelfs het op korte termijn regelen van een schilder. Robert is een absolute aanrader!
Maarten Brink
05-10-19 19:59:43
Ons huis ziet er weer als nieuw uit.
Hartstikke bedankt voor het mooie resultaat.
Super netjes en strak werk!
Zelfs de ramen werden gezeemd en de tuin aangeharkt!
Als iemand nog opzoek is naar een betrouwbare en goede voeger, dan zal ik jullie zeker aanbevelen.
Ton Langeslag
30-12-18 12:42:23
Snel en goed werk. Vakman
Volgende
Tonen: 5  10   20